Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

SPARK radionice za najmlađe – Maca Papučarica

Događaj je završio

Dječji odjel Gradske knjižnice “Franjo Marković” Križevci prošle je godine, u sklopu projekta SPARK, organizirao obrazovni program namijenjen djeci od 3 do 7 godina pod nazivom “Maca Papučarica”. Program koji se sastoji od dvije radionice održat će se također i ove godine.

Da bi se program uspješno završio, potrebno je sudjelovati na obje radionice u sljedećim terminima:

22.5. (ponedjeljak) 11:30-12:30 3D pričaonica

24.5. (srijeda) 11:30-12:30 Radionica: Trikovima do mačaka

Radionice su besplatne, a broj polaznika je ograničen pa pozivamo sve zainteresirane da se prijave kako bi osigurali svoje mjesto. Djeca koja su već sudjelovala na programu “Maca Papučarica” 2022. godine, moći će sudjelovati na ljetnim STEM radionicama. Prijaviti se možete osobno u knjižnici, telefonom na 682-646 ili e-mailom na gkfm.do@gmail.com.

Projekt SPARK – “Sinergija prirodoslovaca, astronoma, računaraca Križevaca” provodi se u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. i sufinancira bespovratnim sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske u okviru poziva Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a. Trajat će dvije godine i ukupna vrijednost mu je 2.907.579,89 kuna.

Na vrh