Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Rekreacijom do zdravlja!

Događaj je završio

Grad Križevci uz potporu inicijative Zdravo Križevci organizira nekoliko programa kojima će se građane poticati da brinu o svom zdravlju te borave na svježem zraku, u skladu s epidemiološkim mjerama.
Već ovu nedjelju, 9. svibnja građani se mogu uključiti u šetnju do Park šume Župetnica i natrag. Start je s paviljona na Strossmayerovom trgu, ruta je dugačka otprilike 6 kilometara te je potrebna adekvatna obuća i dovoljno tekućine.
Rekreativni programi provodit će se kroz cijeli mjesec pa će tako građani moći sudjelovati u fitness treningu na otvorenom, jogi i rekreativnoj biciklijadi. Za sve građane koji žele sudjelovati u biciklijadi, no nemaju bicikl, Turistička zajednica Grada Križevaca omogućit će besplatnu posudbu bicikala.
Sudjelovanje u svim programima je besplatno, provodit će ih stručne osobe, a svakog sudionika očekuje i prigodno iznenađenje.
Zbog ograničenog broja sudionika sukladno Odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, svoj dolazak potrebno je najaviti na 099/585-7307 (poziv, sms, Viber, WhatsApp).
U uvjetima pandemije koronavirusa bitno je boraviti na svježem zraku te više nego ikad brinuti o svom zdravlju i imunitetu stoga pozivamo građane da se uključe u „Rekreacijom do zdravlja“.

Na vrh