Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Promocija knjige “Put prema sebi” autorice Bojane Svaline

Događaj je završio

Poštovani,

srdačno Vas pozivamo na promociju knjige  Put prema sebi autorice Bojane Svaline u utorak, 16. svibnja 2023. u 18:00 sati u multimedijskoj dvorani knjižnice.

Iz uvoda knjige:

“Jedna stara zen-priča opisuje kako je neki mudrac pao sa drveta i cijeli se polomio, na što su njegovi susjedi povikali: “Zovite mu liječnika!” On im je odvratio: “Neću liječnika, nađite mi nekoga tko je pao s drveta!” Tako je u priči naglašeno značenje iskustva drugih ljudi sa istim problemima.

Bojana Svalina predstavit će knjigu “Put prema sebi” i govoriti o svom osobnom putu, “padu s drveta” – dijagnozi karcinoma dojke te putu borbe, oporavka do nove sebe.

***

Iz recenzije:

“Radi se o knjizi koja je napisana iz osobnog iskustva zrele žene “koja je pala s drveta” – u 37. godini oboljela od karcinoma dojke, prošla operaciju, ozbiljno liječenje, prošla ciljane psihoterapije, u isto se vrijeme razvela i s dvoje djece odlučila napustiti posao koji je nije ispunjavao iako je imala odlične uvjete. Bolest i sve što joj se izdogađalo u kratkom vremenu nagnalo ju je da promijeni svoj pogled na život, zdravlje i duhovni razvoj.

Prva je suosnivačica udruge “Sve za nju”, danas sretno udana za čovjeka “svog života”, živi izvan Hrvatske, radi ono što voli i što ju ispunjava i u 45. godini rodila je svoju treću djevojčicu iako su joj svi liječnici govorili da nikada vise neće moći imati djece.” Alisa Marić

Na vrh