Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Posjetite Križevci Gastro Fest

Događaj je završio

Grad Križevci, Udruga Baby Beef i Srednja škola Ivan Seljanec Križevci organiziraju Križevci Gastro Fest koji će se održati u subotu, 11. svibnja u Križevcima.
Bit će to prilika da svi ljubitelji mesa pod brandom Hrvatska junetina Udruge Baby Beef, kvalitetnog vina, vrhunskih piva i koktela uživaju u raznolikosti okusa. Svaki pravi Gastro Fest ne može proći bez kulinarske prezentacije pa će tako svoja umijeća u pripremanju vrhunskih jela od Hrvatske junetine pokazati poznati hrvatski kuhar David Skoko.
Stručni dio sajma sastojat će se od 4 predavanja i počinje u 10 sati u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci dok gastro dio počinje točno u 12 sati u restoranu Vojarna u neposrednoj blizini Razvojnog centra i tehnološkog parka. Svi će posjetitelji za plaćenu ulaznicu moći uživati u neograničenoj količini kvalitetne hrane pripremljene od domaćeg junećeg mesa, lokalnih vina i craft piva kućnih pivara. Za dobru atmosferu bit će osigurana i prigodna glazba, a Križevci Gastro Fest završit će druženjem uz križevačke tamburaše.
Stoga vas još jednom pozivamo da odvojite svoje vrijeme, u subotu 11. svibnja, i posjetite prvi Križevci Gastro Fest.

Na vrh