Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Od petka do nedjelje čeka vas Sportski viKŽend

Događaj je završio

Od petka, 09. do nedjelje 11. lipnja u Križevcima će se održati Sportski viKŽend. Riječ je o manifestaciji koja promiče sport i sportske klubove te uključuje velik broj sportašica i sportaša.
Manifestacija započinje 11. košarkaškim turnirom 3×3 Križevci „Crosscity Buckets“ koji će se održati na vanjskom igralištu Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga, a u organizaciji Udruge „Ulica, To Smo Mi“. Kroz tri dana trajanja ovog turnira okupit će se brojni natjecatelji, od djece do seniora dok će pobjednik FIBA 3×3 imati direktan ulazak u najvišu razinu natjecanja, osigurano mjesto na svjetskom Challengeru Netanya 2023.
U subotu će se održati U-13 turnir u nogometu na Gradskom stadionu Križevci u organizaciji NK „Radnik-Križevci“. Na turniru se očekuje nastup 12 momčadi s područja regije Sjever pa se tako, između ostalog, očekuje nastup postava iz Slaven Belupa, Varaždina, Bjelovara i OŠ GNK Dinamo.
Ženski odbojkaški klub Križevci organizira turnir u mini odbojci koji će se održati u novoj sportskoj dvorani kod Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci, a okupit će igračice 2011. godište i mlađe.
Po prvi puta od kako je otvorena atletska staza, Atletski klub Križevci bit će domaćin 2. kola Hrvatske atletske lige sjever za limačice i limače. Natjecat će se oko 200 djece i to u utrkama na 60 i 300 metara, skoku u dalj, bacanju vortexa te trčanju štafete 4×60 metara.
Dođite, navijajte i sudjelujte u sportskim događanjima koja će se ove godine odvijati u sklopu Sportskog viKŽenda, a točne satnice možete vidjeti na plakatu.

Na vrh