Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Križevci Gastro Fest

Događaj je završio

Križevci Gastro Fest, manifestacija posvećena promociji hrvatske junetine brenda „Hrvatska junetina Udruge Baby Beef“ i domaćih proizvođača junetine, održat će se u subotu, 20. svibnja s početkom u 14,00 sati u restoranu Vojarna.
Nakon tri godine pauze, brojni posjetitelji ponovno će moći uživati u neograničenoj količini jela pripremljenih od domaće junetine i prilozima prigorskoga kraja. Za tu potrebu, članovi Udruge Baby Beef osigurali su čak 800 kila mesa koje će se pripremati na različite načine i uz primjenu različitih tehnika.
Cijena ulaznice je 10 eura, za djecu od 8 do 14 godina 5 eura, a za djecu do 8 godina ulaz je besplatan. U cijenu ulaznice uračunata je neograničena konzumacija jela dok će se vrhunska križevačka vina i križevačka piva posebno naplaćivati.
Osim gastronomskog dijela, pripremljen je i onaj zabavni pa će tako svirati križevački tamburaši dok će se oni najhrabriji moći okušati u jahanju mehaničkog rodeo bika.
Organizatori manifestacije su Grad Križevci, Udruga Baby Beef, Srednja škola „Ivan Seljanec“ Križevci i Križevački poduzetnički centar d.o.o..

Pozivamo vas da dođete u Križevce na Križevci Gastro Fest u subotu, 20. svibnja od 14,00 do 19,00 sati.

 

Fotografije iz 2019. godine.

Na vrh