Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Križevci Beach Party

Događaj je završio

Križevačka ljetna špica u nedjelju 25. srpnja donosi ljetnu poslasticu. „Križevci Beach Party“ stiže na vrući Strossmayerov trg. Od 10 do 22 sata, u organizaciji Grada Križevaca i Turističke zajednice Grada Križevaca, čeka vas zabava za cijelu obitelj.

Na Strossmayerovom trgu pronaći ćete prostor za odmaranje u hladu ili za uživanje na suncu, moći ćete se zabaviti uz borbu vodenim balonima, turniru u odbojci na pijesku, pronaći knjigu za sebe, pogledati ljetne frizure i odjeću na ljetnoj modnoj reviji koju priprema Udruženje obrtnika Križevci.

Smijeha zasigurno neće nedostajati uz stand-up komediju „Niđe veze“ Tihomira Psihomira Paravine i Igora Drlje. Za glazbu će biti zadužen DJ Ivan Krnjić – Krnya, a tijekom cijelog dana bit će dostupne besplatne vodene atrakcije za najmlađe.

Prijava ekipa za turnir u odbojci na pijesku uz suorganizaciju ŽOK Križevci, zaprimaju se zaključno s četvrtkom, 22. srpnja, na broj telefona 099/780-5583. Za najbolje u muškoj i ženskoj kategoriji bit će osigurane nagrade.

Na web stranici Grada Križevaca u tijeku je Javni poziv za davanje u najam ugostiteljskih kućica bez naknade u sklopu događanja „Križevci Beach Party“ koji svi zainteresirani ugostitelji mogu pronaći na sljedećoj poveznici.

Na vrh