Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Križevci Beach Party

Događaj je završio

Križevačka ljetna špica u nedjelju 24. srpnja donosi ljetnu poslasticu „Križevci Beach Party“ na vrući Strossmayerov trg. Od 09 do 23 sata u organizaciji Grada Križevaca i Turističke zajednice Grada Križevaca, čeka vas zabava za cijelu obitelj.

Na Strossmayerovom trgu pronaći ćete prostor za odmaranje u hladu ili za uživanje na suncu, moći ćete se zabaviti uz vodene igre za djecu, turnir u odbojci na pijesku, natjecanju u skoku u dalj, pogledati ljetnu odjeću na ljetnoj modnoj reviji te uživati u nastupu Ane Jug Apsaradhe. Za glazbu će biti zadužen DJ Ivan Krnjić – Krnya.

Ljetnu modnu reviju organizira Beauty stars agency By Ana Batarelo pod vodstvom tvrtke Košić plus čiji će modeli nositi ljetne kreacije Vibela Design-a, Huten tekstila i Udruženja obrtnika Križevci te sunčane naočale Očnog centra Visus, a program će voditi Davor Garić. Ljetnu modnu reviju svojim nastupom će obogatiti članice Plesnog centra Ritam Križevci. Nakon modne revije, nastupit će Ana Jug Apsaradhe s orijentalnim i indijskim plesovima.

Prijave ekipa za turnir u odbojci na pijesku u organizaciji Ženskog odbojkaškog kluba Križevci zaprimaju se na e mail adresu dsimuncic@gmail.com, a za natjecanje u skoku u dalj u organizaciji Škole trčanja Križevci prijave se zaprimaju na skolatrcanjakz@gmail.com  zaključno s petkom, 22. srpnja 2022. godine. Za najbolje će biti osigurane nagrade Intersporta, pokrovitelja sportskih događanja.

Na web stranici Grada Križevaca u tijeku je Javni poziv za davanje u najam ugostiteljskih kućica bez naknade u sklopu događanja „Križevci Beach Party“ koji svi zainteresirani ugostitelji mogu pronaći na sljedećoj poveznici. 

Program donosimo u nastavku.

krizevci-beach-party-1

Na vrh