Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Informativna online radionica “Erasmus za mlade poduzetnike”

Događaj je završio

Križevački poduzetnički centar poziva sve zainteresirane na on-line informativnu radionicu na temu “Erasmus za mlade poduzetnike”.
Radionica će se održati u srijedu, 27. ožujka 2024. godine u 10,00 sati putem platforme Microsoft Teams. Predviđeno trajanje radionice je 45 min, a zainteresirani će imati priliku saznati više o ovom programu prekogranične razmjene poduzetnika početnika i iskusnih poduzetnika.

Predviđeno trajanje on-line informativne radionice je 45 minuta, namijenjena je predstavnicima privatnog sektora i ima za cilj pružiti informacije o Erasmus programu za mlade poduzetnike koji predstavlja inovativnu platformu za međunarodnu razmjenu iskustava i znanja između iskusnih poduzetnika i poduzetnika početnika koji su u fazi pokretanja ili su već započeli s vlastitim poslovanjem.

Prekogranični program razmjene pruža priliku mladim i obećavajućim poduzetnicima da uče od iskusnih poduzetnika koji upravljaju manjim tvrtkama u zemljama na europskom teritoriju, a iskusnim poduzetnicima omogućuje da na nekoliko mjeseci dobiju motiviranog mladog poduzetnika koji mu može dati nove ideje/dodatna znanja u poslu.

Pridružite nam se na on-line radionici, informirajte se i iskoristite mogućnosti koje Vam nudi ova online radionica.

Svoje sudjelovanje na on-line informativnoj radionici možete potvrditi najkasnije do 26. ožujka 2024. godine do 15,00 sati putem sljedeće poveznice.

Na vrh