Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Festival tehničke kulture

Bez fotografije

Događaj je završio

Hrvatska zajednica tehničke kulture i ZTK Koprivničko-križevačke županije organizirat će u Križevcima 26. i 27. listopada 2018. godine Festival tehničke kulture. Domaćin ovogodišnjeg Festivala je ZTK Križevci, a suradnici su nacionalni savezi tehničke kulture. Pokrovitelj Festivala je Grad Križevci, a supokrovitelji Koprivničko-križevačka županija, Radnik d.d., Robin d.o.o., Artmedija d.o.o. i HDS ZAMP.

CILJ/SVRHA PROGRAMA
Festival tehničke kulture pokazao se kao središnja manifestacija tehničke kulture u Republici Hrvatskoj na kojoj se mogu upoznati različita područja tehničke kulture te djelatnost Hrvatske zajednice tehničke kulture i nacionalnih saveza tehničke kulture.
Na Festivalu tehničke kulture u Križevcima očekuje se velik interes posjetitelja, poglavito učenika, za uključenje u aktivnosti koje će im biti ponuđene.
Cilj programa Festivala tehničke kulture je popularizacija tehničke kulture i smanjivanje regionalnih nejednakosti u Republici Hrvatskoj provedbom programa tehničke kulture. Festivali se održavaju u različitim županijama čime se korisnicima – djeci i mladima omogućuje upoznavanje s različitim organiziranim područjima tehnike i uključenje u programe tehničke kulture na lokalnoj i nacionalnoj razini.
Festival potiče suradnju među različitim dionicima tehničke kulture na regionalnoj i nacionalnoj razini.
Festival omogućuje suradnju s potencijalnim sponzorima i donatorima.

MJESTO/VRIJEME PROVEDBE, SUORGANIZATORI, SURADNICI, POKROVITELJ I SUPOKROVITELJI
Vrijeme: 26. i 27. listopada 2018.
Mjesto provedbe: Školsko sportska dvorana Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci, Potočka 26, Križevci
Suorganizator: ZTK Koprivničko-križevačke županije
Domaćin: ZTK Križevci
Suradnici: nacionalni savezi tehničke kulture
Pokrovitelj: Grad Križevci
Supokrovitelji: Koprivničko-križevačka županija, Radnik d.d., Robin d.o.o., Artmedija d.o.o. i HDS ZAMP
KORISNICI PROGRAMA
Korisnici programa ‘Festivala tehničke kulture Križevci 2018’ su djeca i mladi svih osnovnih i srednjih škola, udruga tehničke kulture i ostali zainteresirani građani svih dobnih skupina s područja Koprivničko-križevačke i okolnih županija.
Uz organizirane grupe djece iz navedenih škola, procjenjujemo kako će u radionicama HZTK, nacionalnih saveza i domaćina sudjelovati još 1000 korisnika.

 

http://www.hztk.hr/clanci/najave-radionica-i-drugih-aktivnosti/najava-festivala-tehnicke-kulture-2018/

 

Na vrh