Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Eno gastro bajka

Događaj je završio

Velika nam je čast, što Vas Križevački poduzetnički centar može pozvati na treću po redu manifestaciju “Eno gastro bajka”, koja će se održati u petak, 23. studenog 2018. godine s početkom u 19h u prostorima Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci, Franje Tuđmana 20.
Očekuje se tridesetak izlagača, ciljana skupina su nam ugledne osobe iz poslovnog svijeta i javnog sektora, ugostitelji te svi koji mogu imati koristi od korištenja kvalitetnih proizvoda iz domaće i ekološke proizvodnje.
Glavne ideje i ciljevi organizacije manifestacije Eno gastro bajke, koja predstavlja aktivnost unutar programa poticanja gospodarskog razvitka ruralnog kraja te kratkih opskrbnih lanca, su povezivanje poljoprivredne proizvodnje s poslovnim subjektima, poticanje kulture darivanja poslovnih poklona iz domaće, OPG ili EKO proizvodnje, spajanje proizvodnje s tržištem, koncentracija inicijative na jednom mjestu, formiranje kompletnog popisa proizvođača te spajanje domaće kvalitetne proizvodnje s ugostiteljstvom.

„Želja nam je dati priliku malim proizvođačima i OPG-ovima da izlože svoje kvalitetne domaće proizvode ciljanoj poslovnoj javnosti s ciljem prepoznavanja kvalitete i njihova lakšeg plasmana na tržište, čime bi se pomoglo hrvatskom selu u oporavku i zadržavanju mladih koji bi imali budućnost u nastavku proizvodnje svojih djedova i baka.“

Povodom gore navedenog pozivam Vas da budete jedan od posjetitelja gdje ćete moći na jednom mjestu susresti veliku raznolikost ponude domaćih proizvoda, te ostvariti direktne kontakte sa proizvođačima.
„ENO-GASTRO bajka“ će se održati 23. studenog u 19:00 sati kao već tradicijski događaj u ovom periodu godine.

Na vrh