Eno gastro bajka

Događaj je završio

Velika nam je čast, što Vas Križevački poduzetnički centar može pozvati na treću po redu manifestaciju “Eno gastro bajka”, koja će se održati u petak, 23. studenog 2018. godine s početkom u 19h u prostorima Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci, Franje Tuđmana 20.
Očekuje se tridesetak izlagača, ciljana skupina su nam ugledne osobe iz poslovnog svijeta i javnog sektora, ugostitelji te svi koji mogu imati koristi od korištenja kvalitetnih proizvoda iz domaće i ekološke proizvodnje.
Glavne ideje i ciljevi organizacije manifestacije Eno gastro bajke, koja predstavlja aktivnost unutar programa poticanja gospodarskog razvitka ruralnog kraja te kratkih opskrbnih lanca, su povezivanje poljoprivredne proizvodnje s poslovnim subjektima, poticanje kulture darivanja poslovnih poklona iz domaće, OPG ili EKO proizvodnje, spajanje proizvodnje s tržištem, koncentracija inicijative na jednom mjestu, formiranje kompletnog popisa proizvođača te spajanje domaće kvalitetne proizvodnje s ugostiteljstvom.

„Želja nam je dati priliku malim proizvođačima i OPG-ovima da izlože svoje kvalitetne domaće proizvode ciljanoj poslovnoj javnosti s ciljem prepoznavanja kvalitete i njihova lakšeg plasmana na tržište, čime bi se pomoglo hrvatskom selu u oporavku i zadržavanju mladih koji bi imali budućnost u nastavku proizvodnje svojih djedova i baka.“

Povodom gore navedenog pozivam Vas da budete jedan od posjetitelja gdje ćete moći na jednom mjestu susresti veliku raznolikost ponude domaćih proizvoda, te ostvariti direktne kontakte sa proizvođačima.
„ENO-GASTRO bajka“ će se održati 23. studenog u 19:00 sati kao već tradicijski događaj u ovom periodu godine.

Na vrh