Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Druženje u Vatrogasnom domu u Glogovnici

Događaj je završio

U sklopu projekta „Umjetnost i kultura 54+“ pod nazivom Uključivanje starijeg stanovništva u kulturni život križevačkog kraja, KUD Prigorje i grad Križevci pozivaju stanovništvo župe Glogovnica, sela Sveta Helena, Gornja i Donja Glogovnica, Ivanec, Apatovec, Marinovec, Jarčani i Žibrinovac u nedjelju 25.studenog u Vatrogasni dom u Glogovnici u 15 h.
U prvom djelu programa članovi KUD-a „Prigorje“ predstavit će se spletom pjesama i plesova te predstaviti projektne aktivnosti i radionice koje će se provoditi u narednom razdoblju.
Drugi dio namijenjen je druženju uz domjenak gdje pozivamo sve da se aktivno uključe u pričanje o vremenima sasvim drugačijima od danas, o teškom životu ljudi u prošlosti, ali i o veselju, običajima, odijevanju pjesmi i plesu. Pričajte nam o baštini svoga kraja, kako bi je svi zajedno njegovali i očuvali ali i prenijeli na mlađe generacije.
Projektne aktivnosti namijenjene su stanovništvu iznad 54 godina, no i svi ostali su dobrodošli.
Projekt je u iznosu od 182.731,73 kuna financiran iz Europskog socijalnog fonda, a 32.246,77 kuna sredstvima Ministarstva kulture.
Sve dodatne informacije možete dobiti u uredu KUD-a Prigorje u ulici I.Z.Dijankovečkog 5, ili na web stranicama https: //kud-prigorje.hr.
Voditeljica projekta: Martina Zrno

Na vrh