Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Dobrotvorna izložba i aukcija fotografija “Otvoreno srce”

Događaj je završio

Pozivamo Vas na dobrotvornu izložbu i aukciju fotografija “Otvoreno srce” križevačkih fotografa u ponedjeljak 18. studenog 2019. u Likovnoj galeriji Gradskog muzeja Križevci, Nemčićev trg 6/1.
Otvorenje izložbe u 18.00, aukcija u 18.30.
Autori: Dunja Šverko, Tomislav Sukalić, Miroslav Stručić, Maja Ljubojević, Antonio Balić, Renata Maurović, Davor Jembrek, Snježana Lukačić i Ana Petek
“Iskreno vjerujem da pojedinci mogu promijeniti svijet. Vrijeme promjena tako rijetko dolazi, a na svakom od nas je da najbolje iskoristimo upravo ovo vrijeme u cilju stvaranja sretnijeg svijeta.”
Dalaj Lama
Otvoreno srce” je dobrotvorna izložba u suradnji s inicijativom Malo srce Križevaca, Centrom za socijalnu skrb Križevci i Gradskim muzejom Križevci. Cilj joj je prikupiti sredstva kako bi sugrađanima slabijeg imovinskog stanja utoplila nadolazeću zimu i blagdane, a prvenstveno izmamila osmijeh na dječja lica i pomogla samohranim roditeljima. Devetero autora s područja Križevaca i okolice odlučilo je otvoriti svoje srce i ponuditi Vam radove koji će biti izloženi u Likovnoj galeriji Gradskog muzeja Križevci. Uz originalne fotografije, na prodaju će biti i razglednice.
Razveselimo nekoga originalnim poklonom, iznenadimo razglednicom i usrećimo više ljudi, otvorimo više srca. Ovo je mali znak pažnje kojim želimo pokazati sugrađanima da nisu sami i da mislimo na njih. Povežimo se kroz suosjećanje i dobru volju, budimo tu za svoju proširenu obitelj.

Na vrh