Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

4. Dani smijeha u Križevcima

Događaj je završio

🎭 4. DANI SMIJEHA U KRIŽEVCIMA 🎭
10. rujna – 11. rujna 2021.
Velika dvorana Hrvatskog doma
Udruga K.V.A.R.K. i Kerekesh Teatar s ponosom vam najavljuju 4. Dane smijeha koji će se održati od 10. do 11. rujna 2021. godine u Velikoj dvorani Hrvatskog doma u Križevcima! Kerekesh Teatar svojom manifestacijom “Dani smijeha” ponovo će oduševiti sve ljubitelje “građanskih komedija” i Prigorce svih dobnih skupina.
“Dani smijeha” konceptualno je osmišljena kazališna manifestacija u kojem su izvršni producent otac i sin, Ljubomir i Jan Kerekeš, poznata lica hrvatskog glumišta. Kerekeši su svojom manifestacijom prvotno osvojili rodni grad Varaždin, zatim Zagreb, Karlovac, Rijeku, Samobor, Prelog, Čakovec te Križevce, a njihove autentične predstave odgledale su stotine tisuća građana diljem zemlje.
U sklopu manifestacije održati će se dvije predstave:
petak, 10.9. u 20 h – Ja, trudnica
(50/60 kn)
subota, 11.9. u 20 h – Susjedi
(50/60 kn)
Pretprodaja: Art Rock Caffe (Križevci) i Entrio.hr
Ulaz na predstave moguć je samo uz predočenje EU digitalne COVID potvrde.
Organizatori: Udruga K.V.A.R.K., Kerekesh Teatar i Pučko otvoreno učilište Križevci.
__________________________________
𝗝𝗔, 𝗧𝗥𝗨𝗗𝗡𝗜𝗖𝗔
Igraju:
Ana Begić Tahiri
Jan Kerekeš
“I, kad će djeca?”, “Jeste trudni? Radite uopće na tome?”, “Gdje je zapelo?”. Tu su samo neka od pitanja koja se ne bi trebala pitat, a naša Ivona Ljubić sluša ih svakodnevno. U ovoj komediji s trudovima ispričat ćemo vam neobičnu ljubavnu priču koja počinje pišanjem na tester, zahuktava se pogrešnim riječima podrške apsolutno svih drugih likova, no uz velike napore ipak ima sretan završetak. Upravo zbog onoga što dolazi na kraju sve drugo postaje manje važno. To može potvrditi svaka majka. No onaj koji tvrdi da je trudnoća blaženo stanje, sigurno nije bio žena.
𝗦𝗨𝗦𝗝𝗘𝗗𝗜
Igraju:
Ljubomir Kerekeš
Darko Janeš
Tamara Šoletić
Antonija Stanišić Šperanda
Najpoznatiji susjedi došli su na kazališne daske i za vas su pripremili nešto gotovo izvedivo kao nemoguća misija, a to je – realizirati dvije ženidbe u isto vrijeme. Na putu punom prečaca i zavrzlama, još će nekoliko puta provjeriti i odanost tj. vjeru u pravu ljubav kod svojih “boljih polovica”. Poznato je da prava ljubav ne treba provjeru, a još je poznatije da su žene inteligentnija bića od muškaraca. Pogotovo od našeg dvojca. Ferdo, Jura, Lili i Bela nasmijat će vas do suza, podsjetiti vas na najbolja vremena i ostaviti trag u vašim srcima – zauvijek.
Na vrh