Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

1. Dani smijeha u Križevcima

Događaj je završio

1. Dani smijeha u Križevcima!

31. kolovoza – 2. rujna 2018.
Ljetno kino na otvorenome

________________________________________

Udruga K.V.A.R.K. u suradnji sa Kerekesh Teatrom predstavlja prvo križevačko izdanje kazališne manifestacije “Dani smijeha” koje će se održati od 31. kolovoza do 2. rujna na otvorenom prostoru ljetnog kina (iza Gradske knjižnice “Franjo Marković”) u gradu Križevcima.

Dani smijeha konceptualno je osmišljena kazališna manifestacija Kerekesh Teatra u kojem su izvršni producent otac i sin, Ljubomir i Jan Kerekesh, poznata lica hrvatskog glumišta. Kerekeši su svojom manifestacijom prvotno osvojili rodni grad Varaždin, zatim Zagreb, Karlovac, Rijeku, Samobor, Prelog, Čakovec i druga mjesta, a njihove autentične predstave odgledale su stotine tisuća građana diljem zemlje.

– Građanske komedije, koje su i autorske, dosta su pametno rađene, pisane i postavljene na pozornicu. Malo mi je nezahvalno govoriti jer sam autor, ali pišući i stvarajući imam namjeru da nisu na prvu loptu, nego da između redaka posjeduju neki sadržaj koji na koncu konca i budi maštu gledatelja – ističe Ljubomir Kerekeš i dodaje kako će cijela prigorska javnost moći uživati u autorskim izvedbama.

Kerekesh Teatar dolazi u Križevce nakon rasprodane predstave Dimnjačar koja je oduševila prepunu Veliku dvoranu Hrvatskog doma, a “Dani smijeha” oduševiti će sve ljubitelje “građanskih komedija” i Prigorce svih dobnih skupina. U sklopu manifestacije održati će se tri predstave: Pokopaj me nježno, Ufuraj se i pukni te dječja predstava Grimmix.

31.8. u 21h – Pokopaj me nježno
1.9. u 21h – Ufuraj se i pukni
2.9. u 16h – Grimmix

Festivalska ulaznica za sve predstave: 80 kn
Jednodnevna ulaznica: 45 kn (*za 31.8. i 1.9.)
Ulaznica na dječju predstavu Grimmix: 20 kn

Pretprodajna mjesta: Art Rock Caffe, Gradska knjižnica Franjo Marković
Online ulaznice: Entrio.hr

Organizator: Udruga K.V.A.R.K. i Kerekesh Teatar
Generalni pokrovitelj: Grad Križevci

Na vrh